Vem är Oscar?

Krisarbetare, gatukonstnär, bågjägare, pappa och beroende av kreativitet

Sedan 2003 har Oscar jobbat med ungdomar i svenskfinland, men huvudsakligen i Österbotten. Bland annat som ungdomsarbetare, skolgångsbiträde och speciallärare. År 2011 efter studierna, flyttade han till Esbo för att jobba som speciallärare. I slutet av 2014 sadlade Oscar om och blev krisarbetare på Krisjouren för unga. Där jobbar han med välmående både förebyggande och i form av samtalshjälp.

Gatukonstnären Oscar jobbar med keramik för att skapa sin miniatyrvärld i vår värld. Installationerna, kan vara från bara en karaktär till flera karatärer som samverkar i vår värld. Mera om Minimal Street Art, som projektet heter hittar du då du klickar på länken.

Som jägare har Oscar valt att ta till pilbåge som vapen. Att utöva jakt med pilbåge kräver mycket skicklighet och gott omdöme. Mer om bågjakt kan man hitta på jakt.oscarlehtinen.com.

Oscar är pappa till två döttrar och man till en härlig fru. Mer om detta hittar man i bloggens inlägg.

Vi människor tenderar att bli beroende av diverse under livets gång. Oscar är beroende av kreativitet, detta innebär att livet behöver vara fyllt av roliga, nya utmaningar som uppmanar till kreativitet och nytänkande. Det är inte endast visuell konst som tilltalar utan också sport, som t.ex. Parkour eller BMX cykling. Orsaken till att oscarlehtinen.com blev till var att Oscar har ett brinnande intresse för fotografering och vilket sätt är bättre att visa sina upplevelser än genom fotografier.För tillfället hittar man mig oftast upptagen med:

Krisarbetare - krisjouren för unga

Mina nuvarande och tidigare hobbyn

Bågjakt
Parkour (EttParSkor Crew)
Cykling
Beatboxing
Konst och street kultur
Fotografering
Teknik och Playstation

E-post och sociala medier

email: oscar@oscarlehtinen.com
twitter: http://twitter.com/mrlehtinen
instagram: http://instagram.com/mrlehtinen
 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram