Att skriva långa inlägg

Att skriva långa inlägg är verkligen inte min grej, och att skriva långa arga inlägg är inte heller det. Jag har många saker jag är arg på i samhället men jag orkar inte sprida negativ energi genom denna blogg. Dock kanske det är bra att tala om saker man tycker är fel i världen. Men kanske det är bättre att göra något saken istället.

Idag har jag tagit första steget att göra någonting åt saken. Jag är upprörd över att världens barn måste betala för att gå i skola och jag tror att en del orsak till att skola kostar i stora delar av världen är att hålla dom fattiga lågutbildade och dom rika högutbildade. THERE, I SAID IT! Men för att göra något åt saken har jag nu skrivit in mig på http://teacherswithoutboarders.org där man kan vara del av att göra utbildning bättre för världens fattiga/outbildade på olika sätt.

Gott nytt år!

Nästa år skall bli ett bättre år!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram