Skidresa till Ylläs (bilder och video)

Nu tänkte jag samla lite material från resan åt er som vill se hur vi haft det. Resan var lyckad och fint väder hade vi då det behövdes.Resan började en sen kväll i seinäjoki dit vi tog oss med vår bil. Där hoppade vi på tåget mot Kolari.
Då vi kom fram till Kolari var det strålande väder och vi alla var ivriga att komma fram till stugan. På stugan byggde vi sedan snökoja och solade oss i vårsolen.
Dagen därpå var det dags att bege sig ut på vandring med snöskor. Vandringsrutten blev upp över Kesänkitunturi och hem. Vilket var ca 9 km med snöskor. En annan orsak att vi vandrade runt var för att jag vill se om man kunde ta med sig snowboarden en annan dag för att åka ner från fjället.


Eftersom Kesänkitunturi såg lovande ut så vandrade jag upp på fjället två dagar senare efter en dags vila i Levi badhus.

Naturligtvis spenderades även tid på Ylläsfjället och fjället bredvid. Förövrigt hade vi mysigt i stugan och dottern älskade att skida med ett par lånade skidor av rastabloggerskans äldre dotter.


...och sen for vi hem igen.


Jag satte också upp live material på bambuser. Videorna kan ses i bloggens övre högra hörn eller här.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram