Stor fotouppdatering

Nu börjar det vara ca 1000 år sedan jag uppdaterat bilder på bloggen. Så nu tänkte jag sätta en hel del random bilder med bildtext som får förklara vad jag igentligen haft för mig.

Jag har sutti en del på kaffe. Här sitter John på dubbeldate.

Jag har njutigt av vacker vinter


Haft det mysigt med hunden

Vi har också haft QueenOfBabble på besök med familj

... och spelat Carcassonne med dom!

Och så har jag byggt tågbana åt dottern typ miljoner gånger.

Simon med dotter

Busat med dottern gör vi dagligen som kanske märks av bilden och bilden nedan.


WeGotBeat ordnades för första gången och jag aggerade fotograf under evenemanget. Här Dj Wani.

The Megaphone State erbjöd högklassig underhållning. Imorgon blir det WeGotBeat vol.2.  Hoppas vi syns där!
Och förutom allt detta har jag öppnat domänen katutaide.com som är en påbyggnad på VaasaStreetArt.blogspot.com eftersom vi kommer att flytta från Vasa och gatukonstbilderna blir från andra ställen i Finland.2 kommentarer:

  1. Härliga bilder!

    SvaraRadera
  2. Hejsan!Blev lite nyfiken då jag såg den andra bilden uppifrån! Den är ju fotad bakom min trappa! Så jag gissar att du bor i samma hus? Har så himla dålig koll på mina grannar! Är det månne ni som bor allra längst bort i andra ändan av huset? Eller nästlängst bort? :)

    SvaraRadera

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram