The Ultimate PappaBlogg

Eftersom jag inte skriver någon pappablogg för tillfället tänkte jag sätta upp en serie med bilder på mitt barn här istället. Idag var vi ute och gick och då såg vi att tåget skulle precis avgå. Då fanns det inget annat val än att stanna och se och vinka åt tåget då de åkte förbi.


Tidigare under hösten tog vi många turer till Setterbergsparken eller Rödatågparken som barnen kallar den.En annan rolig händelse var då vi var till Mirahuset med våra goda vänner Nepele, Nalani och deras mamma Jenny på en barndag. Där spelade barnen trummor, sjöng, såg på teater och lyssnade på sagor.Ännu tidigare i höstas var vi i Nagu där vi hade lite brännartalko, höststädning och så målade vi på skjulet. Ser fram emot fler målningar tillsammans med familjen!


Jag vet att detta inlägg är väldigt pappabloggigt men huvudsakligen vill jag rikta mig till famo & fafa och mommo & mofa så dom får se vad vi har haft för oss. Och kul har vi haft!

3 kommentarer:

  1. Underbara bilder! Också andra är famo & fafa och mommo & mofa kan tycka det är kul med pappabloggia inlägg. :) Kram!

    SvaraRadera
  2. Hon är väldigt söt er flicka! O älskar namnet! (Om inte jag sagt det tidigare)

    SvaraRadera
  3. Gufi&Gufi tycker också om pappabloggiga inlägg :)

    SvaraRadera

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram