Uppdrag Rockförening

Så har det tvådagar långa projektet nått sitt slut. Och det verkar som att Rockföreningen är nöjd med resultatet.
För att gå tillbaka till början så blev jag omfrågad om jag kan göra en stor Rockförening banner/backdrop. Jag vet int vad jag svarade men plötsligt hade jag ett stort svart tyg i handen.

Jag hade inte riktigt någon aning om vad jag skulle måla med. Så jag tänkte att jag testar den färg jag har mest av hemma.


Sedan inledde jag med att hänga upp tyget framför videokanonen i skolan och målade av konturerna på tyget med tavelkrita.
Därefter var det dags att börja färglägga logon. Efter att ha förbrukat allt för mycket sprayfärg på grund av att tyget åt upp färgen avslutade jag dagen och gick och köpte akrylfärg. Dagen därpå, alltså idag. Tog jag akrylfärgen och började måla med gott resultat. Först målade jag de vita området och därefter de området som skulle bli grönt.


Då det var gjort använde jag en blyertspenna för att måla in alla streck och RÅAV bokstäverna och då jag var nöjd med positionen tog jag fram akryl tuschpennan och fyllde alla blyertssträck. Sedan var det bara att måla lite nytt vitt på små missar och smuts och sedan var backdroppen färdig.

Projektet i sin helhet var riktigt kul och jag hoppas att jag får göra mera liknande jobb i framtiden! Tack tack!

Premiäranvändning av denna på Idolkvällen på Olliver´s inn

1 kommentarer:

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram