En dålig dag kan bli bättre

Idag då ja vaknade vaknade jag inte riktigt. Det kändes tungt att ta itu med dagens program och mest väntar ja på att battlefield 3 skall falla ner i postluckan. Men så kommer det stunder då dagens sinnestämning vänder till det bättre. Idag får Radio X3M tacken för detta eftersom jag surfade in där och fick se rap videon som jag hört att gjorts till Paavo Arhinmäki av nationaloperan.

Jag tycker sången är välgjort även om artisterna inte hade gjort rapmusik tidigare. Sången var också rolig och jag hoppas att kulturministern gillade den! Det som jag dock inte förstår är den helt sjukt fula animationstexten i början och slutet. Filmen var helt rapvideoenligt filmat och så förstörde dom den visuellt med animationerna ...och var fanns det brinnande tunnorna, som borde vara obligatoriska för att göra en bra (läs: kliché) rapvideo?


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram