En upptäckt om mig själv

Igår då jag stod och diskuterade med en relativt ny bekantskap så råkade jag berätta att jag en stor del av mitt liv gått omkring i baggy clothing (alltså hiphop stil). Då funderade han varför jag inte längre gör det. Mitt svar överraskade mig själv relativt mycket efter att jag sagt det. Jag sa, "jag upplevde att jag blir socialt mer accepterad om jag klär mig mer städat". Att svara på detta vis var inte alls jag men kanske ett faktum som jag upptäckt. Men ändå...

För det första har det aldrigt varit jag att bry mig om vad andra tycker. Eller det är vad jag trott.

För det andra, varför tycker jag inte att baggykläder inte är städat. Nej jag vet att det inte är städat som en kostym. Men visst kan det vara snyggt och städat.

Så idag då jag kom hem från skolan satte jag på mig mina skönaste baggybyxor, som är ett par svenska armébyxor. Sedan satte jag på WU-Tang Clan skivan Wu-Tang Forever och spelade playstation. Sen kände jag efter. Är detta jag? Eller skulle jag bara vilja vara såhär pga att jag var så då jag var i tonåren och långt in på i 2000-talet.

Svaret var, detta är jag och jag älskar denna del av mig. Rap musik är min musik och bräda kläder är fina och sköna vilket jag anser är väldigt viktigt. Kanske jag borde gå o köpa lite stora kläder i veckoslutet?


4 kommentarer:

 1. Voi jessus, gissa om jag var helt WTF när jag en vacker dag då jag åkte in till Hesa upptäckte att folk GLODDE på mig. GLODDE. Toge en stund at inse at den mest troliga orsaken var mina baggybgaggybaggy pants. Men fan att jag tar av dem. Må glo. Men jag fattar precis vad du menar.. .det är lite luikit hur det går det där... verkligt sorgset att man ändå påverkas, för det att andra dömer påverkar såväl jobb som privatliv. Synd.
  Ya är yta, en DEL av människan - inte hela. Jag klär mig ena dagen som en hemmafru från femtiotalet och andra i baggy jeans så... XD

  SvaraRadera
 2. Oscar. Gör. Inget. Ännu. Jag kommer upp på torsdag, så kan vi gå shoppa tillsammans... Jag ska visa dig Tigers höstkollektion!

  :)

  SvaraRadera
 3. no money for tiger. Blir nog int fler breda kläder nu. Har nå på gång. Bilder kommer nog upp här inom kort.

  SvaraRadera
 4. Det beror på Hur man bär baggy clothes. Ser man allmänt sunkig ut så ger man ju en sunkig bild men är man fresh och nöjd med sitt klädval så syns det också, mer positivt. Jag älskar baggy men det finns en hel hög baggys styles som man blir avtänd av, det är t.ex inte charmigt att se rumpan på folk eller missta att någon glömt ta av sej pyjamasen. Som sagt man kan klä sej baggy med stil och man ska vara den man är!

  SvaraRadera

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram