...och så kom den

Nu är den här, någonting jag väntat på ett tag. Någonting jag inte visste vad de skulle vara med hoppasdes på att de sku va bra!

MIN NYA TELEFON!

Den gamla for sönder (Nokia n900). Det var laddningen som började glappa för att till sist ge upp. Jag satte telefonen på service och 2 veckor senare dök telefonen upp. Jag blev positivt överraskad när jag fick en Nokia E7 i handen. Telefonen har en keyboard och nyaste operativsystemet Symbian Anna i sig. Jag är nöjd. Nokia erbjuder en helt sjukt bra telefon och nu har dom också fått styr på operativsystemet som har varit riktigt skit tidigare. Och råga på det så kommer det snart ut en uppdatering som heter Symbian Belle som dom LOVAR att är på samma nivå som de andra stora operativsystemen på marknaden.


Här om dagen hade jag tråkigt så jag gjorde en kort HD 720p video med min telefon för att testa kvaliteten. Den var bra. Sen laddade jag upp videon och här e den och ta o klicka på bättre kvalitet:


Musiken av Global Mashup Crew

2 kommentarer:

  1. Va e Symbian Beller för nåt nuudå? Sitter och hoppas HOPPAS att dom ska släppa Anna till min stackars Nokia C6-00. Som att hoppas att påskharen ska dyka upp på julafton antar ja..

    Fanken måst ta mig i kragen å kolla in dendär utmaningen snart!

    SvaraRadera
  2. Killer boots man!!

    SvaraRadera

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram