Ibland så e man bara lite off

Dom senaste dagarna har jag varit lite off. Jag har inte varit aktiv, inte varit kreativ och inte varit pratsam. Men jag tror att det håller på att vända.

Idag har jag fixat med några av dom sista kurserna jag har kvar på universitetet och så har jag fått min första karaktär målad till mitt inkommande gatukonstprojekt och didaktisk portfolio inom kursen bildkonst. Ja vet int om det kan kännas bättre då man vet att man får studieveckor för att göra sin hobby och det man älskar! Om man vill mer aktivt följa med detta gatukonstprojekt så är det bara att surfa in på Minimal Street Art och läsa mer an efter.

Men nu då allt känns bättre igen så skall jag fira detta genom en stor portion popcorn innan läggdags.


1 kommentarer:

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram