Den stora galna utmaningen

Jag vill starta en utmaning. Ta och gör någonting galet (vilket innebär något något roligt, något uppseendeväckande,  något du kanske skäms över att göra eller utsätter dig för allmänt åtlöje) och presentera det på din blogg (ex. i form av bilder, video eller bara text). Utmana sedan två vänner att också göra något galet så de i sin tur får utmana nästa två personer. Denna video får fungera som en idégivare på vad ni kan hitta på.Då ni utmanar någon, låt denna video vara med i utmaningen och berätta också vilka två personer ni utmanar och varför.

Det roligaste/galnaste bidraget kommer att belönas så glöm inte att länka till den du utmanar så man hittar vidare i utmaningarna. Då detta får sitt slut sätter jag upp en röstning här på min blogg. Om detta blir jätte stort får vi se hur jag skall kontrollera de hela.

Edit: Beträffande tiden ni har att göra detta. Gör det så fort som möjligt för då har detta en betydligt större chans att lyckas!

Eftersom jag är först så presenterar jag det jag gjorde i efterhand. Men personerna jag vill utmana är Nicke Aldén för jag vet att han gör vad som helst, och Per Granqvist för han är en riktigt kreativ buse.

The game is on!


2 kommentarer:

  1. Haha! :D
    Måst ta å kolla videon vid passligt tillfälle! Hur lång tid har jag på mig? ;D

    SvaraRadera
  2. Beträffande tiden ni har att göra detta. Gör det så fort som möjligt för då har detta en betydligt större chans att lyckas!

    SvaraRadera

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram