Telefonnörd

Jag måste erkänna en sak. JAG är en telefonnörd.
Idag for min kära nokia n900 på service och jag känner att något kärt kan vara försvunnet förevigt. Dock har någon sagt "Kill your darlings" åt mig någon gång. Kanske det är det jag har gjort.

Allt började med att den började stänga av sig själv mer och mer frekvent tills jag inte länge kunde acceptera detta beteende. Så nu sitter jag och funderar om jag kommer att få en nokia n8 tillbaka eller vad dom tänker göra. Jag vet inte ännu vad jag önskar mest. En ny telefon eller en fungerande gammal. Kanske en ny. Det skulle jui vara mer ekonomiskt hållbart.

Men, så är det ju symbian i domdär n8:na och det gillar jag inte riktigt. Tror mer på android telefoner faktiskt. Men för tillfället vänjer jag mig med Nokia genom att använda en 5230:a som ja har inhandlat second hand (för ja e såå hipster) av Skillah. För en telefonnörd skall ha en backup telefon som har touch screen!

Nokia n900

2 kommentarer:

 1. Anonym5/7/11

  det enda du behöver heter iphone!

  -Tommy från andra sidan gatan

  SvaraRadera
 2. Anonym7/7/11

  ojoj inte är det lätt :) Men tur att du inte gick och föll i Androi diket! Jag tror starkt på Nokia, En Nokia N950 skulle vara nice, men det är endast för programutvecklare, tillräckligt telefonnörd är man inte! :D

  SvaraRadera

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram