Minimal Street Art på utställning i Helsingfors

Nu har Minimal Street Art blivit officiellt accepterad i en konstgalleria och med det kommer jag att komma ut med att det är jag som står bakom de små gubbarna som man kan hitta runt omkring i huvudsakligen Vasa. Först visste jag inte om jag skulle vara jag eller mitt alias men jag tänkte att nu är tiden inne att komma ut ur det skåpet.

Så jag vill hjärtligt välkomna er att besöka utställningen om ni har vägarna förbi till Kalleria i Helsingfors. Jag ställer ut en installation men på platsen finns massor annat vackert att se av olika designers och konstnärer. Det finns ett facebook event för det hela och där får ni mer information. Om ni inte finns på facebook så lägger jag mer info nedanför här.

Utställningstiden är från

den 27 juli kl. 18:00 - den 9 augusti kl. 21:00
Adress:
Galleria Kalleria
Kaarlenkatu 10
Helsinki, Finland

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram