En riktigt dålig dag

Idag när jag vakna av helt för lite sömn kände jag mig relativt pigg, men sen somnade jag. Kl 06:50 vakna jag med ett ryck. Sen kunde jag bara konstatera att jag inte hinner till sjuans buss som går ut till Nagu.

Då var de bara att klicka mig in på VRs hemsidor och se hur snabbt jag kan ta mig till Nagu. Sen konstaterade jag att pendolino till Åbo och bussen ut till Nagu blir snabbast.

Så tog jag mitt pick och pack och tryckte på fel knapp på husalarmet så att den börja tjuta och efter en stunds yrsel kunde jag spring iväg till järnvägsstationen.

Det som jag inte kom ihåg var att då man reser till Åbo så brukar det kunna krångla. Pendolinot hade oklar avgångsplatform och sen for de sönder. Så nu sitter jag på ett ersättande lokaltåg till Åbo ca 30 min försenat och väntar på nästa olycka.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram